De ondertekening van de intentieverklaring met vlnr. Lodewijk Burghout (Zonnepark Haghorst), Piet Verhoeven (Hilverstroom), Jos Römgens (Hilverstroom), Thijs van Oirschot (initaitiefnemer zonnepark Haghorst), Peter Offenberg (Hilverstroom) en Milko Huijben (Hilverstroom).
Volledig scherm
PREMIUM
De ondertekening van de intentieverklaring met vlnr. Lodewijk Burghout (Zonnepark Haghorst), Piet Verhoeven (Hilverstroom), Jos Römgens (Hilverstroom), Thijs van Oirschot (initaitiefnemer zonnepark Haghorst), Peter Offenberg (Hilverstroom) en Milko Huijben (Hilverstroom). © Hilverstroom

Hilverstroom en Zonnepark Haghorst willen samen eerste zonneweide realiseren

HAGHORST - Energiecoöperatie Hilverstroom en Zonnepark Haghorst hebben een intentieverklaring ondertekend om samen de eerste grootschalige zonneweide in de gemeente Hilvarenbeek te realiseren. Op een locatie bij Haghorst moet zo'n 20 hectare aan zonnepanelen komen te liggen, waarvan ook de inwoners van de gemeente kunnen profiteren.

  1. Eindelijk (bijna) vakantie voor verpleegkundigen na maanden coronaleed: ‘Het ging buiten alle menselijkheid om’
    PREMIUM

    Eindelijk (bijna) vakantie voor verpleeg­kun­di­gen na maanden coronaleed: ‘Het ging buiten alle menselijk­heid om’

    DEN BOSCH/TILBURG - Ze zagen van héél dichtbij, in hun eigen ziekenhuizen, wat corona veroorzaakte. De een op de IC, een ander op de corona-afdeling, de derde noodgedwongen thuis. Nederland gaat zo langzamerhand in vakantiemodus, dus zij - drie Brabantse verpleegkundigen - ook. Even adempauze. Tijd om terug te blikken. En durven ze het eigenlijk al aan om er op uit te gaan? ,,Vakantie is een keuze. Als het niet verantwoord is, blijven we gewoon in Nederland.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.