De wagon werd in 2014 naar Tilburg gehaald, maar staat al jaren buiten bij het station te verpauperen. Dat is nog niet het ergste: de buitenzijde van de wagon bevat Chroom-6 en de daklaag asbest.
Volledig scherm
De wagon werd in 2014 naar Tilburg gehaald, maar staat al jaren buiten bij het station te verpauperen. Dat is nog niet het ergste: de buitenzijde van de wagon bevat Chroom-6 en de daklaag asbest. © Jan van Eijndhoven

Historische treinwagon wordt uit zijn lijden verlost: tweede leven in Spoorpark na fikse opknapbeurt

Vrij 6 mrt: Hij is aftands, staat al jaren te verpauperen en zwervers sliepen er in: de historische treinwagon in de Spoorzone. Toch is de Stadscamping er maar wát blij mee, ze krijgen de wagon van de gemeente. ,,Schoongemaakt en wel”, laat wethouder Berend de Vries weten. En dat is nodig ook.  

  1. Iedereen vertelt hetzelfde verhaal van de Tilburgse straatroof, behalve de verdachte
    PREMIUM

    Iedereen vertelt hetzelfde verhaal van de Tilburgse straatroof, behalve de verdachte

    BREDA/TILBURG - Drie getuigen van een straatroof op 1 april in de Tilburgse Kapelmeesterlaan belden de politie. Allemaal hadden ze hetzelfde verhaal. En dat bleek precies overeen te komen met het verhaal van het slachtoffer. Die vertelde dat twee mannen hem de bosjes in trokken en hem beroofden van zijn telefoon, sleutels en geld. Maar bij hoog en bij laag beweerde verdachte Abdul D. dat hij alleen was.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.