De eerste tester is maandag gestart: Yemnys Subero staat in één van de Bank15-keukens. Ze maakt eten uit de ‘blue zones’, dat zijn de gebieden in de wereld waar mensen het langst leven.
Volledig scherm
De eerste tester is maandag gestart: Yemnys Subero staat in één van de Bank15-keukens. Ze maakt eten uit de ‘blue zones’, dat zijn de gebieden in de wereld waar mensen het langst leven. © Food 013

Horeca-droom? Iedere twee weken mogen nieuwe ‘keukenhelden’ zich bewijzen bij Bank15

Woe 9 okt: Voor de mensen die altijd al van een horeca-avontuur droomden, maar voor wie de stap te groot is: Bank15 lanceert een nieuw concept. Proof 013 heet het en mensen kunnen er koken voor ‘echt publiek’. ,,Een testkeuken, iedere twee weken wisselen we van deelnemer”, zegt initiatiefnemer Kiek van de Wiel.

 1. Tilburger (82) boos na val over betonblok dat dwars over fietspad ligt: ‘Had wel op het kerkhof kunnen liggen’

  Tilburger (82) boos na val over betonblok dat dwars over fietspad ligt: ‘Had wel op het kerkhof kunnen liggen’

  TILBURG - ,,Gebruik je verstand. Dit is echt onverantwoord en kon helemaal fout gaan.” Tilburger Joost Vlottes (82) heeft geen goed woord over voor de verantwoordelijken van de lelijke valpartij die hij woensdagmiddag maakte. Dwars over het fietspad waar hij met zijn e-bike overheen reed lagen namelijk twee betonnen blokken. ,,Door die vandalen had ik wel op het kerkhof kunnen liggen.”
 2. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
  PREMIUM

  Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

  LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.