Sven Arens voor Hotel Central. ,,De volgende prostituee is de doodsteek, dan zijn we failliet voor het hotel is verbouwd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Arens voor Hotel Central. ,,De volgende prostituee is de doodsteek, dan zijn we failliet voor het hotel is verbouwd.” © Jan van Eijndhoven

Hotel Central dicht na kamerhuur door prostituees: ‘De volgende is de doodsteek, dan zijn we failliet’

TILBURG - Bij het Tilburgse Hotel Central werd de afgelopen twee maanden twee keer een prostituee aangetroffen. Tot hun ontsteltenis hangt de eigenaren nu een dwangsom van 10.000 euro boven het hoofd als dat nog een keer gebeurt. ,,De gemeente geeft geen advies hoe we hiermee om moeten gaan.”

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.