Als muziekliefhebber vond Peter Luiten ((19-12-1949 20-05-2022) dat kwaliteit voorop moest staan en dat geld verdienen niet het allerbelangrijkste was. Zijn zaak Tommy werd daarom ‘anders dan anders’.
Volledig scherm
PREMIUM
Als muziekliefhebber vond Peter Luiten ((19-12-1949 20-05-2022) dat kwaliteit voorop moest staan en dat geld verdienen niet het allerbelangrijkste was. Zijn zaak Tommy werd daarom ‘anders dan anders’. © john schouten / pve

In Memoriam: Aan het gele tasje van de Tilburgse platenzaak Tommy herkende je de muziekliefhebbers

TILBURG - De plastic draagtasjes van Tommy, geel met zwarte letters, waren beroemd. Na de dood van Peter Luiten wordt er met weemoed aan Tommy teruggedacht, zelfs al is de legendarische Tilburgse platenzaak alweer 15 jaar verdwenen. Luiten stierf op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.  

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.