Inwoners uit Haghorst worden bijgepraat over de prille nieuwbouwplannen voor De Welder 2 tijdens de informatieavond in Den Horst.
Volledig scherm
Inwoners uit Haghorst worden bijgepraat over de prille nieuwbouwplannen voor De Welder 2 tijdens de informatieavond in Den Horst. © Jeroen Verhelst

Inwoners Haghorst: wethouder, ga bouwen!

HAGHORST - De inwoners van Haghorst willen dat er zowel nu als in de toekomst voldoende woningen worden gebouwd in het dorp. Dat was de duidelijke boodschap die verantwoordelijke wethouder Leon van de Moosdijk maandagavond meekreeg tijdens de omgevingsdialoog over de woningbouw in het plan De Welder 2. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.