Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het Beatrix College zijn op bezoek bij MindLabs, nu nog in het Deprezgebouw, om hen te interesseren voor techniek. Leuk om Virtual Reality te ervaren. © Dolph Cantrijn

Is MindLabs ver-van-m'n bed? Nee, zegt Tilburgse ondernemer: ‘Dit is de realiteit van nu’

TILBURG - Het stadsbestuur van Tilburg is van plan in de Spoorzone dik 27 miljoen te investeren in een gebouw voor MindLabs, paradepaardje van nieuwe economie. De gemeenteraad beslist binnenkort. Waar steekt ze precies het geld in? En hoe kan MindLabs een succes worden?

Koen Melis, ondernemer in Tilburg, spreekt recht vooruit. ,,Ik vind het een must om bij MindLabs betrokken te zijn. Ons bedrijf Melis Gieterijen bestaat 65 jaar, ik wil er daar graag nog minstens 65 aan vast plakken. Dan moet je over de bergen heen kijken.”

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.