Volledig scherm
PREMIUM
Het busje met drugsgrondstoffen op de parkeerplaats van De Druiventros. Inzet: Janny Mutsaers. © Toby de Kort en Jeroen Verhelst/Beeld Werkt

Janny verrast door drugsbusje bij De Druiventros: ‘Nu is het herrie op de parkeerplaats’

BERKEL-ENSCHOT - Een hoop consternatie op de parkeerplaats achter hotel De Druiventros in Berkel-Enschot, maandagavond. Aan het einde van de middag werd daar een busje met drugsvaten ontdekt. ,,De verrassing van de dag‘’, zegt hoteleigenaresse Janny Mutsaers, die druk doende is om gasten uit te leggen wat er aan de hand is. 

Ze was zelf bij haar kinderen in de hotelkamer waar ze wonen, toen een collega haar attendeerde op het gedoe op de grote parkeerplaats. ,,Ik ben direct gaan kijken en zag een busje, veel politie. En een meneer en mevrouw erbij, die werden opgepakt.‘’ Het gaat om twee mensen die bij het busje met Pools kenteken hoorden. Janny kent ze niet. ,,Ze horen niet bij mijn vriendengroep, zeg maar.‘’ 

 1. Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavalsparodie Carpool Carnaoke
  video

  Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavals­pa­ro­die Carpool Carnaoke

  TILBURG - Dit is dé Brabantse parodie op de populaire tv-serie Carpool Karaoke: Carpool Carnaoke! Vlak voor carnaval rijdt de Tilburger Thomas van Groningen (29), bekend van dj-duo Lanterfantje, met zijn favoriete carnavalszangers om hun hits mee te zingen. Wat het extra bijzonder maakt: de Tilburger lijkt sprekend op de presentator van de Britse Late Night Show met James Corden.
 2. Zorgaanbieder Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedeclareerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorderen
  PREMIUM

  Zorgaanbie­der Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedecla­reerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorde­ren

  TILBURG - Zorgaanbieder Blue-Care, een stichting voor begeleid wonen in Tilburg en Goirle, heeft jarenlang veel minder zorg aan cliënten geleverd dan er werd gedeclareerd. Cliënten kregen ook niet de begeleiding die zij volgens hun indicatie nodig hadden. Daarnaast was de administratie niet op orde. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeenten Tilburg en Goirle en de GGD.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.