Volledig scherm
Het jongerenwerk verlaat de locatie aan de Bosstraat. © Google Streetview

Jongerenwerk Moergestel verhuist naar Den Boogaard

MOERGESTEL - Na twintig jaar verlaat het jongerenwerk het onderkomen aan de Bosstraat in Moergestel. De zolder van Den Boogaard wordt de nieuwe plek. Dat heeft het bestuur de gemeente laten weten.

De verhuizing moet uiterlijk eind december haar beslag hebben gekregen. Ze sluit aan op de wens van de directie van Den Boogaard en de politiek om meer activiteiten naar het gemeenschapshuis te halen.

Het jongerenwerk kampt met teruglopende bezoekersaantallen. Het rook- en alcoholverbod heeft daar volgens het bestuur mee te maken. Voorzitter Maarten Lapien laat ook weten dat het huidige bestuur op termijn terug zal treden om ruimte aan een volgende generatie te bieden.

Vrijdag 13 april staat aan de Bosstraat de 4e jeugdclubavond van het seizoen gepland met als thema 'Kikker in je bil'.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.