Volledig scherm
Joop Bisselink was 33 jaar voorzitter van Harmonie Kaatsheuvel. © Olaf Smit

Joop Bisselink benoemd tot erevoorzitter van Harmonie Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Joop Bisselink is tot erevoorzitter benoemd van de Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel. De vereniging kende hem de hoogste onderscheiding toe als blijk van waardering voor 33 jaar ‘voortreffelijk’ voorzitterschap. 

Met een feestelijk afscheidsconcert en aansluitende receptie werd zondagmiddag in Het Klavier afscheid genomen van bestuurder Joop Bisselink. Hij werd uitbundig gehuldigd en bedankt voor zijn grote verdiensten voor de harmonie. Ook draagt nu zelfs een ster in het heelal zijn naam. 

Gerard Bruijniks heeft de voorzittershamer overgenomen. Joop Bisselink (66) zal zich als vrijwilliger blijven inzetten voor Harmonie Kaatsheuvel. 

  1. Respect voor het besluit van Bert Schellekens tijdens afscheid van de raad

    Respect voor het besluit van Bert Schelle­kens tijdens afscheid van de raad

    GOIRLE - Als een ‘Alice in Wonderland’ had Bert Schellekens zijn eerste tijd als wethouder in Goirle ervaren. Na 1 jaar en negen maanden moest hij toegeven niet in dat land thuis te horen. ,,Al je enthousiasme ten spijt", zo zwaaide burgemeester Mark van Stappershoef Schellekens dinsdagavond uit. Schellekens zelf keek toch in tevredenheid terug. ,,Hoewel ik er wel verschrikkelijk van baal dit besluit te moeten nemen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.