Volledig scherm
PREMIUM
Chris Driessen en Heidi van Mierlo in De Oude Warande © Beeld Werkt

Jubilerend Lustwarande kijkt weer vooruit

TILBURG - Het was soms kantje boord. Maar de stichting Fundament overleefde een bijna-faillissement en een ernstige ziekte van artistiek leider Chris Driessen. Fundament veranderde zijn naam in Lustwarande en is toe aan een jubileumexpositie. De tiende in de Oude Warande in Tilburg. 

Het is een verhaal over stug doorzetten. Een schuld van ruim een ton die moest worden weggewerkt. Een ernstige ziekte van artistiek directeur Chris Driessen die de stichting bijna anderhalf jaar vleugellam maakte. Minder budget door bezuinigingen. Maar van opgeven wilden Driessen en zakelijk directeur Heidi van Mierlo nooit weten. Ze overwonnen de crises en zijn met Delirious, de tiende aflevering van hun succesvolle Lustwarande groter en sterker dan ooit. Maar eerst is op 26 mei een voorproefje, een brief encounter met drie performances in het 18e eeuwse Sterrenbos.

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.