Liedteksten die een hart onder de riem steken in coronatijd.
Volledig scherm
Liedteksten die een hart onder de riem steken in coronatijd. © Joost Goutziers

‘Keep your head up’: 013 plakt posters met opbeurende songteksten

TILBURG - Het zijn opbeurende liedteksten: ‘We'll walk this road together’ van Eminem en 'We zullen doorgaan (tot we samen zijn)’ van Ramses Shaffy. Deze teksten zijn te lezen op posters in Tilburg. Het is een initiatief van poppodium 013.

In deze periode hadden posters met aankondigingen van concerten van black metal band Denial of God, Tilburgs trots Krezip of UB40 in de stad moeten hangen. Maar door het coronavirus zijn bij 013 alle concerten tot en met 1 juni afgelast. Ook festival Roadburn is een jaar doorgeschoven.

Bemoedigend

Om Tilburgers in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken heeft het poppodium posters met bemoedigende songteksten laten drukken. Die worden in de stad verspreid. 

Zo ook: ‘Hey, you got to hold on’ van Alabama Shakes en ‘Keep your head up’ van Ben Howard. En nog een song met een actueel advies: ‘I know it’s hard, but we need each other’ van Sugar. 

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.