Volledig scherm
PREMIUM
Gezellige drukte in de huiskamer van verzorgingshuis Groot Waardijn aan de Ringbaan West in Tilburg tijdens hun open dag © Rudolf Robben

Kleinschalige, luxe zorg bij Groot Waardijn

TILBURG - Zaterdag opende wethouder Berend de Vries de nieuwbouw van Groot Waardijn aan de Ringbaan West in Tilburg. Zondag was er open dag voor nieuwsgierigen en geïnteresseerden.

Er is zondag veel belangstelling voor de 26 appartementen in het luxe verzorgingshuis voor zorgbehoevende ouderen: naar schatting 400 mensen bezochten de open dag aldus Vrouw des Huizes Jolanda Everkes. Ook de heer en mevrouw Nabben-Reijen (beide 83) komen een kijkje nemen. ,,We wonen een paar deuren verderop aan de ringbaan en komen eens kijken. We zijn nu nog fit en vitaal, maar wie weet." Ze zijn het er over eens dat alles er netjes uit ziet, dus het zou op termijn een optie zou kunnen zijn. ,,We hoeven dan niet uit ons buurtje te verhuizen", vertelt mevrouw. ,,Maar we zijn nu nog te druk bezig", vult meneer aan. ,,Nee, nu zijn we nu nog geen mensen om hier al te gaan wonen.", besluit mevrouw.

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.