Het akkerland naast het Bels Lijntje en de waterzuivering in Riel moet een zonnepark worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het akkerland naast het Bels Lijntje en de waterzuivering in Riel moet een zonnepark worden. © Kim Spanjers

Komst van zonnepark Riel onzeker na fout bij de gemeente Goirle

RIEL/GOIRLE - Het zonnepark in Riel moet wellicht de ijskast in. Door een procedurefout van de gemeente Goirle is er niet acht, maar nog maar vijf hectare beschikbaar voor het plan bij de waterzuivering vlakbij het Zandeind. ,,De vraag is of we nog een rendabel businesscase kunnen maken", zegt Rob de Bruijn, voorzitter van Duurzaam Riel Goirle. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.