Volledig scherm
Erik de Ridder krijgt het tweede exemplaar. © Jan van Eijndhoven

Koningsdagboek binnen 50 uur in winkel

TILBURG - De herinneringen aan Koningsdag in Tilburg staan nog vers in het geheugen, maar nu al is er een boek om die herinnering voor altijd vast te houden. Binnen 50 uur na het feestelijke evenement werd het boek vol foto's en verhalen gepresenteerd in Tilburg.

Koning Willem Alexander kreeg thuis het eerste exemplaar, wethouder Erik de Ridder kreeg zaterdagmiddag het tweede exemplaar bij boekwinkel Gianotten/Mutsaers in de Emmapassage. 

Het boek bestaat uit 144 pagina's die gevuld zijn door twaalf fotografen en acht tekstschrijvers. Het boek werd in een moordend tempo in elkaar gezet. Eindredacteur Ed Schilders was zichtbaar vermoeid bij de presentatie van het boek. Een van de schrijvers, Ronald Peeters, was zelfs al op vakantie vertrokken om uit te rusten.

Marlous Mutsaers van de boekwinkel reed karrenvrachten van de koninklijk blauwe boeken de winkel in. Het werd graaien voor de belangstellenden die het historische herinneringsboek van de gedenkwaardige Koningsdag in Tilburg in de wacht wilden slepen.

Volledig scherm
Boek Koningsdag presentatie bij Gianotten/Mutsaers © Jan van Eijndhoven

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.