Volledig scherm
PREMIUM
Ons Koningsoord in Berkel-Enschot. © Rudolf Robben

Koningsoord in Duitse handen, leiding blijft bij Roozen

BERKEL-ENSCHOT - Kloostercomplex  Koningsoord is, inclusief alle voorzieningen, verkocht aan het Duitse pensioenfonds Catella. Hendrik Roozen houdt voor minimaal tien jaar het stuur in handen, is daarbij afgesproken.   

Voor een bedrag van 29,3 miljoen euro is het Duitse beleggingsfonds Catella eigenaar geworden van het vastgoed van Ons Koningsoord in Berkel-Enschot. De aankoop omvat de 99 appartementen in zowel het gerenoveerde klooster als in de aanpalende nieuwbouw, inclusief voorzieningen als de kleuterschool, het restaurant, de bibliotheek en een gemeenteloket. ,,Mooie deal? Als je weet dat de stichtingskosten 26 miljoen waren, valt dat ook wel weer mee‘”, zegt Hendrik Roozen van ontwikkelaar Roozen van Hoppe. 

  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.