Het braakliggende terrein tussen de Stellenboschlaan en Ringbaan-Zuid gezien vanuit het straatje Piketberg, een eerder gebouwd deel van PuijAcker.
Volledig scherm
PREMIUM
Het braakliggende terrein tussen de Stellenboschlaan en Ringbaan-Zuid gezien vanuit het straatje Piketberg, een eerder gebouwd deel van PuijAcker. © Jan van Eijndhoven

Laatste fase PuijAcker roept weerstand op, ‘Te veel sociale huur voor kwetsbare wijk’

TILBURG - Bewoners van nieuwbouwwijk Puijacker in Tilburg-Zuid maken zich zorgen over de plannen voor 130 sociale huurwoningen op het voormalige HaVeP-terrein. Volgens de buurtbewoners is er behoefte aan een ander type woningen in de kwetsbare wijk. Ze krijgen steun van het CDA, dat vragen heeft gesteld.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.