Met een symbolische overhandiging maakt Tim van der Avoird (rechts) bekend dat Ruben de Bruijn (links) het nieuwe leesplankje van Tilburg mag gaan vormgeven.
Volledig scherm
Met een symbolische overhandiging maakt Tim van der Avoird (rechts) bekend dat Ruben de Bruijn (links) het nieuwe leesplankje van Tilburg mag gaan vormgeven. © Beeld Werkt

Laatste kans: woorden indienen voor Tilburgs leesplankje

UPDATETILBURG - Wie ‘naam wil maken’ op Tilburgs nieuwe leesplankje: zondag is de laatste kans om typisch Tilburgse woorden in te dienen. Dat kan bij het Tijdlab in de LocHal. 

 1. Tilburger (82) boos na val over betonblok dat dwars over fietspad ligt: ‘Had wel op het kerkhof kunnen liggen’

  Tilburger (82) boos na val over betonblok dat dwars over fietspad ligt: ‘Had wel op het kerkhof kunnen liggen’

  TILBURG - ,,Gebruik je verstand. Dit is echt onverantwoord en kon helemaal fout gaan.” Tilburger Joost Vlottes (82) heeft geen goed woord over voor de verantwoordelijken van de lelijke valpartij die hij woensdagmiddag maakte. Dwars over het fietspad waar hij met zijn e-bike overheen reed lagen namelijk twee betonnen blokken. ,,Door die vandalen had ik wel op het kerkhof kunnen liggen.”
 2. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
  PREMIUM

  Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

  LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.