De aftrap va ‘Kids maken de Blits’ met wethouder Marcelle Hendrickx.  Isis van groep 7 heeft dolle pret met de wethouder en Nikki kan haar lach ook niet inhouden.
Volledig scherm
De aftrap va ‘Kids maken de Blits’ met wethouder Marcelle Hendrickx. Isis van groep 7 heeft dolle pret met de wethouder en Nikki kan haar lach ook niet inhouden. © Jan van Eijndhoven

Leren over plezier en gevaar van internet tijdens ‘Kids maken de Blits’

TILBURG - Het project ‘Kids maken de Blits’ werd donderdagochtend op basisschool de Bloemaert in de Reeshof feestelijk ingeluid door wethouder Marcelle Hendrickx. Het thema van dit jaar gaat over de voordelen, maar ook de gevaren van internet. 

Het tweejaarlijkse project van T-primaiR en Rotary Club Tilburg Triborch is bedoeld voor de bovenbouw van alle basisscholen in Tilburg, Udenhout, Berkel-Enschot, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Op zeventig basisscholen wordt een tekenwedstrijd gehouden en de winnaars zijn straks drie maanden te zien op zeventig levensgrote banieren van 1 bij 3 meter op de Heuvel. Per school wordt een winnaar gekozen. 

Het thema van dit jaar is ‘internet met pret! ...maar wel opgelet’. Over dit onderwerp verzorgen mensen van de rotary zo'n 130 gastlessen op de deelnemende basisscholen. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.