Heel veel internationale zaken, van Japans, Braziliaans tot Indonesisch, maar net zo goed Dutchies: poffertjes, verse friet en negen verschillende soorten bitterballen.
Volledig scherm
PREMIUM
Heel veel internationale zaken, van Japans, Braziliaans tot Indonesisch, maar net zo goed Dutchies: poffertjes, verse friet en negen verschillende soorten bitterballen. © Jan van Eijndhoven

Makkelijk verdwalen in Gourmet Market, de kleine culinaire wereldstad die naast station Tilburg is opgedoken

TILBURG - Alsof er een wereldstad op zakformaat is opgetrokken bij station Tilburg. Nieuwkomer Gourmet Market - aan boord zestien verschillende wereldkeukens - stelde zich vrijdagavond voor het eerst open in de monumentale loods aan het Burgemeester Stekelenburgplein, vooruitlopend op de echte opening dinsdag. ,,Met de uitstraling pakken ze je wel in.” 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.