Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man achtervolgt joggende vrouw in Tilburg, slaat hard op haar billen en steekt zijn middelvinger op

TILBURG - Een vrouw is maandag aan het eind van de middag door een onbekende man mishandeld in het Kromhoutpark in Tilburg. Dat gebeurde terwijl ze aan het joggen was, rond 17.45 uur. Dat meldt de politie.

Ze werd tijdens het hardlopen al ruim een kwartier achtervolgd door een man op een fiets. Hij zocht steeds oogcontact met haar. De vrouw negeerde hem.

De man fietste daarna plots op haar af en gaf haar een harde klap tegen haar billen. Hij fietste daarna weg en stak zijn middelvinger op. De vrouw bleef met veel pijn achter vanwege de harde klap. Inmiddels heeft ze aangifte gedaan van mishandeling. 

In het park zaten veel mensen terwijl het gebeurde, maar tot nu toe heeft nog niemand zich bij de politie gemeld die iets gezien heeft. De politie laat nu via Facebook weten op zoek te zijn naar getuigen.

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.