Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © BD

Man bedreigt buurvrouw en gooit met baksteen in Tilburg

TILBURG - Een man is woensdagmiddag in Tilburg opgepakt omdat hij buurtgenoten aan het Antoon van Rijenplein bedreigde met een baksteen. Ook richtte hij meerdere vernielingen aan, dat meldt de politie.

Iets na vijven kwam een melding binnen bij de politie. Een bewoner zou met een baksteen verschillende dingen in de straat hebben vernield. Ook zou hij meerdere bedreigingen geuit hebben.

De vrouw die de tip gaf, bleek bij aankomst van de politie erg bang te zijn. De buurman zou haar eerder op de dag in de achtertuin al bedreigd hebben. Toen ze 's middags buiten stond, kwam de buurman met een baksteen op haar af en gooide hij die meerdere keren naar haar deur en scooter. 

De agenten vonden de baksteen en konden de man aanhouden.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.