Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man die winkeldief tackelde in Tilburg gezocht door politie: ‘Om te bedanken’

TILBURG - De politie is op zoek naar een man die vrijdagavond een winkeldief heeft getackeld. Dat deed hij op het Wagnerplein in Tilburg-Noord, in de hoek van de Bruna, Etos en terStal Familiemode. De man hoeft zich echter geen zorgen te maken. ,,We komen graag in contact met deze meneer zodat we hem kunnen bedanken.”

Uiteindelijk werden er die avond twee winkeldieven aangehouden bij het Tilburgse winkelcentrum. De ene werd al snel opgepakt. De ander wilde vluchten. ,,Een oplettende en behulpzame omstander tackelde de wegrennende verdachte, waardoor hij aangehouden kon worden”, meldt politieteam Groene Beemden zondagochtend. ,,Bent of kent u de meneer? Stuur dan een pb.”

De oproep wordt direct flink gedeeld.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.