Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Man en vrouw proberen in te breken en auto te stelen in Tilburg

TILBURG - Een man en een vrouw zijn dinsdag aangehouden op het Transvaalplein in Tilburg. Het duo probeerde in te breken in een auto en poogde een auto te stelen.

De politie kreeg een melding dat een man en een vrouw op een parkeerplaats stonden en zich verdacht gedroegen. Omstanders zagen dat een auto opengebroken werd en dat het duo daarna ook andere auto's open probeerde te maken.

De politie hield de 31-jarige man en de 21-jarige vrouw uit Goirle op heterdaad aan. In een van de auto's hing de bedrading van het contact los en was de auto overhoop gehaald. Het is nog niet bekend of er iets gestolen is.

  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.