Volledig scherm
Er kwam een traumahelikopter ter plaatse voor de man. © FPMB / Erik Haverhals

Man met hoogwerker uit woning gehaald in Kaatsheuvel, traumahelikopter was ter plaatse

KAATSHEUVEL - De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag een man met een hoogwerker uit zijn woning halen. De man was in zijn appartement aan de Vossenbergselaan in Kaatsheuvel onwel geworden. 

Het is niet duidelijk wat er in huis precies gebeurd is of wat de man mankeerde, maar de man was er slecht aan toe toen de hulpdiensten hem vonden. 

De traumaheli moest vanwege de ernst van de situatie landden op de Capelestraat. De man is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.