Volledig scherm
De politie onderzocht waardoor het ongeluk kon gebeuren. © Jack Brekelmans

Man overlijdt na onwelwording op Bredaseweg in Tilburg

TILBURG - Op de Bredaseweg in Tilburg is zaterdagmiddag een man overleden. Hij werd tijdens het rijden onwel in zijn bedrijfswagen, waardoor de bus tegen een lantaarnpaal reed. 

Vlak na de lantaarnpaal kwam de wagen tot stilstand. Het voertuig had slechts lichte schade, maar de bestuurder was er ernstig aan toe. Omstanders en hulpdiensten hebben geprobeerd hem te reanimeren, maar dat mocht niet baten. 

Omdat aanvankelijk niet helemaal duidelijk was of de man voor of na de botsing onwel was geworden, deed de politie onderzoek. Een schouwarts stelde later op de middag vast dat hij een natuurlijk dood was gestorven. 

Het ongeluk gebeurde om 15.15 uur op het stuk van de Bredaseweg waar 70 kilometer per uur gereden mag worden. Het politieonderzoek duurde vervolgens nog een paar uur. Daardoor werd de weg tussen de Burgemeester Letschertweg en de Reeshofweg afgesloten. Rond 17.30 uur ging de weg weer open. 

Volledig scherm
De bestelbus had slechts lichte schade, door de aanrijding met een lantaarnpaal. © Jack Brekelmans
  1. Ook concurrentie vol lof over de architecten  van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwekkend’
    PREMIUM

    Ook concurren­tie vol lof over de architec­ten van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwek­kend’

    TILBURG - Het kost de Tilburgse architect Jacq de Brouwer geen moeite zijn lof voor de LocHal onder woorden te brengen. Het Brabants Dagblad vroeg hem om zijn oordeel. Aan superlatieven geen gebrek: ,,Dit is mega indrukwekkend. De hal is een overdekt stadsplein, een industriële kathedraal, een icoon in de stad. Met het station en de Polygonale Hal hoor de LocHal tot de Bella Donna’s in de Spoorzone.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (66%)
  • Nee (34%)
3183 stemmen