Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Man uit Loon op Zand opgepakt voor mishandelen ex-vriendin

LOON OP ZAND - Een 49-jarige man uit Loon op Zand is maandagochtend rond 06.00 uur aangehouden in zijn woning voor van huiselijk geweld. De man zou zijn ex-vriendin, een 53-jarige vrouw uit de gemeente Waalwijk, hebben mishandeld.

Zondagavond kreeg de politie een melding dat voor een woning in de gemeente Waalwijk een vervelende ex aan de deur zou staan. Agenten troffen ter plaatse een huilende vrouw aan met een opgezwollen gezicht en een dicht oog. Haar kleren zaten onder het bloed. Ze vertelde tegen de politie dat ze door haar ex was mishandeld. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De man had zijn scooter achtergelaten en was te voet gevlucht. In overleg met de officier van justitie is de man maandag aangehouden. Het is nog niet bekend of het slachtoffer aangifte zal doen. De verdachte is eerder al eens voor een soortgelijk feit aangehouden, zo laat de politie weten.

  1. Respect voor het besluit van Bert Schellekens tijdens afscheid van de raad

    Respect voor het besluit van Bert Schelle­kens tijdens afscheid van de raad

    GOIRLE - Als een ‘Alice in Wonderland’ had Bert Schellekens zijn eerste tijd als wethouder in Goirle ervaren. Na 1 jaar en negen maanden moest hij toegeven niet in dat land thuis te horen. ,,Al je enthousiasme ten spijt", zo zwaaide burgemeester Mark van Stappershoef Schellekens dinsdagavond uit. Schellekens zelf keek toch in tevredenheid terug. ,,Hoewel ik er wel verschrikkelijk van baal dit besluit te moeten nemen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.