Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man uit Oisterwijk verliest rijbewijs na drugscontrole in Tilburg

TILBURG - Een 22-jarige drugsgebruiker uit Oisterwijk is zijn rijbewijs sinds afgelopen nacht kwijt. De man werd rond 01.00 uur gecontroleerd terwijl hij onder invloed van hard- en softdrugs in zijn auto door de wijk Groenewoud in Tilburg reed.

Dat meldt de politie op Facebook. Een surveillance-eenheid merkte de bestuurder op. ,,Er was namelijk informatie bij de politie binnengekomen dat de man regelmatig onder invloed van drugs aan het verkeer deelneemt.”

Rijbewijs ingevorderd

Uit een speekseltest bleek dat dat ook ditmaal het geval was. De man weigerde daarop bloedafname, waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.