Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man weigert autogordel te dragen en scheldt agenten uit in Tilburg

TILBURG - Een man die vrijdagavond door Tilburg reed en geen autogordel droeg, maakte het zichzelf nog iets moeilijker door agenten uit te schelden.

De 54-jarige automobilist reed over de Strausslaan toen hij aan de kant werd gezet door de politie. Hij droeg geen gordel en werd daarop aangesproken. Daar bleek de man het niet mee eens want hij schold de agenten vervolgens uit. Daarmee maakte hij de situatie nog iets erger want hij werd aangehouden voor belediging. Voor het niet dragen van de gordel kreeg hij bovendien een bekeuring.

Dat laat de politie weten via Twitter. 

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.