Volledig scherm
Man dreigt met vuurwapen vanuit auto bij conflict in Tilburg © Thinkstock

Man zou met vuurwapen vanuit auto bij conflict in Tilburg hebben gedreigd, aangehouden in woning

TILBURG - Een man heeft zondagmiddag vanuit zijn auto vermoedelijk met een vuurwapen gedreigd, meldt de politie. Op de Sappemeersingel in Tilburg is hij later in een woning aangehouden. 

De bedreigde persoon deed een melding bij de politie over een bedreiging met een vuurwapen. ,,Wij horen nu beide kanten van het verhaal en doen onderzoek naar wat er precies gebeurd is en naar de reden van het conflict”, zegt de politie. De vrouw van de verdachte geeft aan dat het hier een valse aangifte betreft en dat dit niet de eerste keer is. 

De woning waarin de politie onderzoek deed is doorzocht, maar daar is geen vuurwapen gevonden. De politie doet verder onderzoek. 

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.