Volledig scherm
Overval Jumbo Tilburg © Jack Brekelmans / Persburo BMS

Medewerker Jumbo in Tilburg mishandeld bij overval, daders spoorloos

updateTILBURG - Bij een overval op supermarkt Jumbo aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg maandagavond rond 20.00 uur, is een medewerker mishandeld. Dat meldt de politie.

De twee overvallers eisten bij het afrekenen geld uit de kassa. De medewerker van de supermarkt probeerde de diefstal te voorkomen, maar hij werd door een van de daders op zijn hoofd geslagen. De daders vluchtten de winkel uit. De man werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie verzond meteen een Burgernetbericht, maar dit leidde niet tot een aanhouding. Het ging om twee in het zwart geklede mannen.

Het is niet duidelijk of er iets is buitgemaakt bij de overval.

Getuigenoproep

Aanvankelijk werd de overval bij de meldkamer doorgegeven als winkeldiefstal. Maar bij aankomst van de eerste agenten bleek de situatie ernstiger dan geschetst. 

Collega's van de mishandelde medewerker gingen maandagavond na de overval door met het vullen van de boodschappenvakken. 

  1. Onbegrijpelijk en raar is het, gevaarlijk rijgedrag

    Onbegrijpe­lijk en raar is het, gevaarlijk rijgedrag

    TILBURG - Net op het allerlaatste moment die tractor met gierton inhalen. Of in totaal tegen drie auto's knallen zonder dat je eigenlijk weet wat er is gebeurd. Dan ben je een gevaar op de weg, vindt het Openbaar Ministerie. Twee automobilisten moesten zich recent voor de rechtbank verantwoorden. De eerste verdachte vindt vervolging onterecht. ,,Ik heb hier veel last van gehad. Om nou zo om te gaan met een man van 77 jaar." De tweede is schuldbewuster: ,,Ik heb daarna hulp gezocht."
  2. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.