Volledig scherm
Overval Jumbo Tilburg © Jack Brekelmans / Persburo BMS

Medewerker Jumbo in Tilburg mishandeld bij overval, daders spoorloos

updateTILBURG - Bij een overval op supermarkt Jumbo aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg maandagavond rond 20.00 uur, is een medewerker mishandeld. Dat meldt de politie.

De twee overvallers eisten bij het afrekenen geld uit de kassa. De medewerker van de supermarkt probeerde de diefstal te voorkomen, maar hij werd door een van de daders op zijn hoofd geslagen. De daders vluchtten de winkel uit. De man werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie verzond meteen een Burgernetbericht, maar dit leidde niet tot een aanhouding. Het ging om twee in het zwart geklede mannen.

Het is niet duidelijk of er iets is buitgemaakt bij de overval.

Getuigenoproep

Aanvankelijk werd de overval bij de meldkamer doorgegeven als winkeldiefstal. Maar bij aankomst van de eerste agenten bleek de situatie ernstiger dan geschetst. 

Collega's van de mishandelde medewerker gingen maandagavond na de overval door met het vullen van de boodschappenvakken. 

  1. Apple dwarsboomt Tilburgers Strijbos & Van Rijswijk
    PREMIUM

    Apple dwarsboomt Tilburgers Strijbos & Van Rijswijk

    TERSCHELLING/TILBURG - De Tilburgse componisten Jeroen Strijbos en Rob van Rijswijk speelden de afgelopen tien dagen de voorstelling ‘Technostalgia’ tijdens Oerol op Terschelling. Maar dat was zeker geen appeltje-eitje. De componisten werkten in deze openluchtvoorstelling met een zelf ontwikkelde app en een GPS-navigatie. Maar door een update van Apple en een aanpassing in dat systeem dreigde de voorstelling de mist in te gaan. Dat zou de twee Tilburgers een schadepost van 60.000 euro hebben opgeleverd door gemiste recettes, met een faillissement als gevolg. De fout in Apple is door medewerkers van Strijbos & Van Rijswijk zelf ontdekt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.