De stallling gaat volgend jaar open op de hoek van de Langestraat met de Korte Tuinstraat. In het magazijn van de voormalige Wibra. Dat heeft het Tilburgse college van B en W besloten.
Volledig scherm
De stallling gaat volgend jaar open op de hoek van de Langestraat met de Korte Tuinstraat. In het magazijn van de voormalige Wibra. Dat heeft het Tilburgse college van B en W besloten. © Bas Vermeer

‘Meer groen, minder fietsenoverlast’: Dwaalgebied krijgt een grote (gratis) fietsenstalling

TILBURG - De stad krijgt er een nieuwe openbare fietsenstalling bij, voorjaar volgend jaar wordt in het Dwaalgebied een stalling met 200 tot 300 plaatsen en een (invalide)toilet geopend. Het gaat om een proef die vijf jaar duurt. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.