Volledig scherm
Met bloemen beschilderde VW-bus gestolen in Tilburg © Stefanie Swaving

Met bloemen beschilderde VW-bus gestolen in Tilburg

TILBURG - Ze beschilderde hem helemaal zelf met bloemen tot een echte hippie-bus en nou is de Volkswagenbus gestolen. Stefanie Swaving uit Tilburg ontdekte dinsdagochtend dat haar geliefde camper voor de deur van haar huis aan de Rembrandtstraat is weggehaald.

,,Ik heb meteen aangifte gedaan, maar daarmee heb je de bus natuurlijk niet mee terug. Op Facebook staan al de nodige berichten en van een vrachtwagenchauffeur kreeg ik een bericht dat hij de bus op een aanhanger richting Parijs had gezien. Samen met nog een andere Volkswagenbus.’’

Stefanie hoopt dat andere mensen de bus ook zien en de politie waarschuwen. Het kenteken is LN-24-LX.

Volledig scherm
Met bloemen beschilderde VW-bus gestolen in Tilburg © Stefanie Swaving
  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.