De Grote Baan in Ravels.
Volledig scherm
De Grote Baan in Ravels. © Google Streetview

Met de auto naar Turnhout? Pas op: weg vanuit Tilburg dicht in laatste weekend juni

RAVELS - Wie vanuit Nederland in het laatste weekend van juni met de auto naar Turnhout wil, moet omrijden. Ter hoogte van Ravels is de Grote Baan (de N12) in zijn geheel afgesloten van vrijdagavond 28 juni 20.00 uur tot zondagavond 30 juni 18.00 uur.

Dat heeft de gemeente Ravels bekend gemaakt. De afsluiting is nodig voor asfalteringswerkzaamheden in het centrum van Ravels, tussen de brug over het kanaal en de kruising met de Raaftuinweg (waar je Ravels vanuit de Nederlandse kant binnenrijdt).

Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld via Weelde Station (N119 en Geeneinde). Wie op de fiets richting België wil heeft geen last, de fietspaden blijven tijdens de wegwerkzaamheden gewoon toegankelijk.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.