Volledig scherm
PREMIUM
Voor de rechter © BD

Mét verdachte misschien voordeel van de twijfel?

BREDA/TILBURG - Van Tilburg naar Breda lopen, dat lukte de 42-jarige David de B. niet gisterochtend. Geld voor de trein had hij ook niet en dus kwam de verdachte niet opdagen bij de politierechter. Jammer, vindt niet alleen de rechter maar ook raadsman van De B., Robert van ‘t Land. ,,Alles spreekt tegen hem. De enige manier om nog een positieve draai aan de zaak te geven, is door zijn verhaal zelf te vertellen.”

Van diefstallen tot mishandelingen, de rechter buigt zich dagelijks over tal van zaken. Onze rechtbankverslaggever belicht elke week één bijzondere zaak.

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.