Minister Grapperhaus gaat zich inzetten voor Johan van Laarhoven in Thailand, familie blij

videoDEN HAAG - Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid gaat zijn best doen om langs diplomatieke weg de in Thailand gevangenzittende Tilburger Johan van Laarhoven terug naar Nederland te halen. ,,Ik reken het me aan dat hij daar vastzit", zo sprak de minister aan het begin van de avond tijdens een debat in de Tweede Kamer. 

 1. Wanhoopsbrief van Johan van Laarhoven aan minister: 'Haal mij en mijn vrouw uit deze nachtmerrie’
  Play
  PREMIUM
  video

  Wanhoops­brief van Johan van Laarhoven aan minister: 'Haal mij en mijn vrouw uit deze nachtmer­rie’

  TILBURG - Coffeeshophouder Johan van Laarhoven, die al sinds 2014 vastzit in een Thaise gevangenis, smeekt minister Ferd Grapperhaus om hem en zijn vrouw zo snel mogelijk terug naar Nederland te halen. Dat doet hij in een brief die hij ‘vanaf de betonnen vloer’ van zijn Thaise gevangeniscel heeft geschreven. ,,We slapen hier zonder bed of matras en we doen noodgedwongen in de cel onze behoefte.”
 2. Broer Johan van Laarhoven ‘zwaar teleurgesteld’ over besluit minister Grapperhaus
  UPDATE

  Broer Johan van Laarhoven ‘zwaar teleurge­steld’ over besluit minister Grapper­haus

  TILBURG - ‘Zwaar teleurgesteld’ is Tilburger Frans van Laarhoven. Eerder op de maandagmiddag vernam hij dat minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid geen mogelijkheden ziet om zijn broer Johan uit zijn Thaise cel te halen. Ondanks het recente oordeel van de Nationale Ombudsman dat de oprichter van coffeeshopketen The Grass Company daar belandde door ‘onbehoorlijk’ handelen van justitie in Nederland.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.