Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Motordief (40) op heterdaad betrapt bij stelen crossmotoren in Moergestel

MOERGESTEL - Een 40-jarige man uit Tilburg is in de nacht van zondag op maandag op heterdaad betrapt bij het stelen van twee crossmotoren uit een schuur naast een woning aan de Donkhorst in Moergestel. Hij werd rond 04.30 uur betrapt door een oplettende buurtbewoner.

De buurtbewoner hoorde vreemde geluiden bij de woning van zijn achterburen. Hij besloot te gaan kijken en zag daar een man lopen met een crossmotor zonder kentekenplaten. Daarop belde de buurtbewoner de politie. Deze kwamen de man tegen op de Vinkenberg, waar hij probeerde diezelfde crossmotor in de sloot te gooien. Ook vonden de agenten een tweede motor. 

De man had inbrekerswerktuig bij zich. Na verder onderzoek bleek dat de motor inderdaad afkomstig waren uit de schuur bij de woning aan de Donkhorst. De man is daarna aangehouden en overbracht naar een politiecel voor verder verhoor. De eigenaar van de motoren heeft aangifte gedaan.  

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.