Motorrijder overleden bij ongeluk in Tilburg, grote groep kijkers moet weg van politie

UPDATE + VIDEOTILBURG - Een motorrijder is zondagavond om het leven gekomen bij een ongeluk in Tilburg. Dat gebeurde op de kruising van de Beethovenlaan met de Stokhasseltlaan.

Een motor en een auto botsten op elkaar op de kruising. Daarbij raakte de man zwaargewond. Een traumahelikopter werd opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Daarbij werd de motorrijder ook gereanimeerd. 

De politie liet op Twitter weten dat de motorrijder naar het ziekenhuis was gebracht. Niet veel later werd gemeld dat hij aan zijn verwondingen was overleden.

Grote groep omstanders moet weg

De politie heeft de vele omstanders die naar het ongeval kwamen kijken gevorderd om weg te gaan op straffe van een bekeuring. Na twee keer te hebben gevorderd gingen de vele omstanders huiswaarts.

Een groep omstanders kwam kijken naar het ongeluk. Na de tweede keer vorderen door de politie keerde de groep huiswaarts.
Volledig scherm
Een groep omstanders kwam kijken naar het ongeluk. Na de tweede keer vorderen door de politie keerde de groep huiswaarts. © Jack Brekelmans
Een traumahelikopter werd opgeroepen naar het ongeluk.
Volledig scherm
Een traumahelikopter werd opgeroepen naar het ongeluk. © Jack Brekelmans/Persburo BMS
  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.