Volledig scherm
Comedian Eric Goossens treedt op in Paradox © Fotograaf Thomas van der Willik

Muziekpodium Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

TILBURG - Paradox heeft een goede naam als muziekpodium, stand-up comedian Raymon Hofkens wil de zaal nu ook gaan gebruiken als podium voor comedyshows. ,,Paradox is een intieme zaal, publiek kun je bijna aanraken, ook mensen achter in de zaal.” Hij vergelijkt de sfeer bij Paradox met die van comedycafé Toomler in Amsterdam. Vorig jaar organiseerde hij bij Paradox al een besloten comedy-avond in opdracht van een studentenvereniging

Hofkens organiseert meer comedyshows in het land, onder meer in Eindhoven, Breda en Den Bosch. Ook maakt hij comedyshows op verzoek voor het bedrijfsleven. Voor de programmering valt hij terug op zijn netwerk dat hij heeft opgebouwd tijdens zijn eigen optredens. Hofkens wil starten met twee comedy-avonden, in oktober en in april en dat aantal uitbouwen. ,,Een avond per maand is mogelijk.”

Volledig scherm
Comedian en organisator Raymon Hofkens © Fotograaf Stein de Grauwe

Op donderdag 17 oktober staan zes stand-up comedians op het podium. Zelf praat hij de optredens aan elkaar. De comedians die aantreden zijn: Arian Compen , de Vlaming Bruno Bittoun, Kim van den Heuvel, ook uit België, Nadja Schijveschuurder, halve finalist van Cameretten Cabaret Festival, Limburger Sjoerd Janssen en de energieke Eric Goossens.  Organisator Hofkens kiest bewust voor een combinatie van Nederlandse en Vlaamse coemdians.

  1. Landeigenaar Herenboerderij Goedentijd in Alphen wil snel duidelijkheid: ‘Een oplossing voor agrarische panden’

    Landeige­naar Herenboer­de­rij Goedentijd in Alphen wil snel duidelijk­heid: ‘Een oplossing voor agrarische panden’

    ALPHEN - Zo'n 150 potentiële kandidaten voor de nieuw op te richten Coöperatie ‘Herenboerderij Goedentijd’ meldden zich zaterdagmiddag op de Alphense boerderij. Na de succesvolle start van andere Herenboerderijen, onder meer in Boxtel, wordt er hard gewerkt aan locatie Alphen. In de presentatie werd wel benadrukt dat er haast moet worden gemaakt; de landeigenaar wil eind van dit jaar duidelijkheid over de toekomst van het bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.