Het kruispunt van de N65 bij Oisterwijk en Udenhout.
Volledig scherm
Het kruispunt van de N65 bij Oisterwijk en Udenhout. © Google Streetview

N65 dit weekend dicht richting Den Bosch

Wie dit weekend van Tilburg naar Den Bosch wil rijden, kan dat niet over de N65 doen. Die is wegens werkzaamheden dicht in noordelijke richting van vrijdagavond 28 juni 21.00 uur tot maandagochtend 1 juli 5.00 uur.

Het gaat om het stuk tussen knooppunt De Baars (bij Tilburg) en knooppunt Vught. Ook verschillende opritten en kruispunten zijn dicht: oprit 2 en 3 bij Tilburg/Berkel-Enschot in de richting van Den Bosch, oprit Vught-Noord en op- en afrit Vught-Centrum in de richting Den Bosch en het kruispunt N65-Vijverbosweg bij Vught.

De andere kruispunten kunnen door lokaal verkeer wel gewoon gebruikt worden, aldus Rijkswaterstaat. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Waalwijk, over de N261 en de A59.

De werkzaamheden aan de N65 in kaart gebracht.
Volledig scherm
De werkzaamheden aan de N65 in kaart gebracht. © Rijkswaterstaat
  1. Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtakker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemdheid
    PREMIUM

    Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtak­ker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemd­heid

    BIEST-HOUTAKKER/TILBURG - Besmet raken met het coronavirus aan de ­andere kant van de oceaan, op een smalle, harde brancard in een privévliegtuig terugkeren naar huis en in Chili uitgroeien tot een nationale bekendheid. Het overkwam de 81-jarige Edwin Janssens uit Biest-Houtakker, maar heel veel weet hij er zelf niet meer van. Twintig dagen lag hij in coma. ,,Het voelde alsof ik een halfuur lag te pitten.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.