Volledig scherm
Het kruispunt van de N65 bij Oisterwijk en Udenhout. © Google Streetview

N65 dit weekend dicht richting Den Bosch

Wie dit weekend van Tilburg naar Den Bosch wil rijden, kan dat niet over de N65 doen. Die is wegens werkzaamheden dicht in noordelijke richting van vrijdagavond 28 juni 21.00 uur tot maandagochtend 1 juli 5.00 uur.

Het gaat om het stuk tussen knooppunt De Baars (bij Tilburg) en knooppunt Vught. Ook verschillende opritten en kruispunten zijn dicht: oprit 2 en 3 bij Tilburg/Berkel-Enschot in de richting van Den Bosch, oprit Vught-Noord en op- en afrit Vught-Centrum in de richting Den Bosch en het kruispunt N65-Vijverbosweg bij Vught.

De andere kruispunten kunnen door lokaal verkeer wel gewoon gebruikt worden, aldus Rijkswaterstaat. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Waalwijk, over de N261 en de A59.

Volledig scherm
De werkzaamheden aan de N65 in kaart gebracht. © Rijkswaterstaat
  1. Ongeduldige automobiliste rijdt organisator Ronde van de Korvel aan in Tilburg, organisatie overweegt aangifte
    PREMIUM

    Ongeduldi­ge automobi­lis­te rijdt organisa­tor Ronde van de Korvel aan in Tilburg, organisa­tie overweegt aangifte

    TILBURG - Zwaar. Dat waren de drie ronden op de Swapfiets, een nieuw onderdeel van de Ronde van Korvel in Tilburg. Wethouder Rolph Dols mocht de startbel luiden en de prijzen uitreiken. Zondag werd het evenement, dat jaren stilgelegen heeft, voor de derde keer gehouden. Het verliep echter niet zonder incidenten: organisator Peerke Hessels werd aangereden door een ongeduldige automobilist.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.