Anne Cristien Spekle viert in een videoverbinding met haar achterban de zes zetels. De volgende dag baalt ze: 1 van de 6 moet de VVD inleveren door toedoen van een 'schrijffout' op het stembureau in Haaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne Cristien Spekle viert in een videoverbinding met haar achterban de zes zetels. De volgende dag baalt ze: 1 van de 6 moet de VVD inleveren door toedoen van een 'schrijffout' op het stembureau in Haaren. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Na de ‘schrijffout’ kan PGB in Oisterwijk opgelucht ademhalen: VVD heeft minder troeven

ANALYSEOISTERWIJK - En toen zag het er op ‘the day after’ ineens heel anders uit in politiek Oisterwijk. Donderdagochtend leken PGB en VVD nog even sterk uit de stembus te zijn gekomen: elk 6 zetels.

  1. Fijnere katers, frisser uit bed: kan het vroege stappen in Tilburg blijven? ‘Een megatoffe droom, maar...’
    PREMIUM

    Fijnere katers, frisser uit bed: kan het vroege stappen in Tilburg blijven? ‘Een megatoffe droom, maar...’

    TILBURG - Noodgedwongen duren de stapnachten in Tilburg nu tot middernacht. Katertechnisch een zegen voor de oudere stapper, kroegbazen vinden het wel relaxed zo (‘al mag het iets later’), net als de politie. Erin houden dan maar? Niet iedereen heeft behoefte aan een ‘kinderbedtijd’. En poppodium 013-directeur Frens Frijns breekt een lans voor ‘de magie van de nacht’.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.