Na de silent disco vorige week, nu tijd voor De Grote Stadsbingo.
Volledig scherm
Na de silent disco vorige week, nu tijd voor De Grote Stadsbingo. © Jan van Eijndhoven

Na silent disco nu ‘De Grote Stadsbingo’ vanuit de Tilburgse Mac

Do 14 mei: Na het succes van de silent disco vorige week bovenop de Tilburgse Mac, is het dj-duo Fatguys er vrijdagavond wéér te gast. Ditmaal met De Grote Stadsbingo. ,,Heel Tilburg kan meespelen, met de opbrengsten steken we entertainers en organisatoren een hart onder de riem”, zeggen Phil van Roij en Gijs de Feijter. 

Het publiek kan dit keer alleen vanuit thuis meekijken en meedoen: via een livestream op Facebook of Youtube. Er kunnen digitale bingokaarten worden gekocht en wie een bingo - of valse bingo - heeft moet een appje sturen naar het callcenter. Daar wordt het gecontroleerd. De winnaars worden gebeld en komen live in de uitzending. 

‘Ludieke locatie’

Quote

Fatguys en de Mac hoort ook gewoon in één zin bij elkaar

Gijs de Feijter

Er zijn al meer dan 400 kaarten verkocht, de mannen hopen op veel meer. ,,Hoe meer bingokaarten er worden verkocht, hoe meer er richting de lokale ondernemers en de evenementenbranche kan”, zegt Gijs.

Veel organisatoren van feestjes en artiesten zitten in de problemen (u kunt inmiddels wel raden waar dat door komt). 

Waarom de twee weer bij de Mac staan? ,,Een ludieke plek en met de eigenaar werken we al twee jaar heel fijn samen. Fatguys en de Mac horen ook gewoon in één zin bij elkaar.” 

Er zijn verschillende prijzen beschikbaar gesteld, variërend van McDonald’s tegoedbonnen tot JBL speakers, een cadeaubon van De Dolfijn en pakketten van het T-Huis. Bij de lokale horeca worden ook nog bonnen ingekocht. ,,Om ze zo te steunen.” Kaarten zijn hier te koop en meer uitleg staat hier

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.