Volledig scherm
PREMIUM
bang eenzaam frustratie geweld huiselijk geweld illustratie kind kindermisbruik kindermishandeling loverboy loverboys misbruik mishandeling nederland straf verdrietig verwaarlozing zielig © ANP

Nieuw meldpunt verwarde personen en huiselijk geweld in Tilburg en Waalwijk, dag en nacht bereikbaar

TILBURG/WAALWIJK - Inwoners uit de regio Midden-Brabant kunnen voor hulp bij verward gedrag en andere crisissituaties als huiselijk geweld of verwaarlozing voortaan terecht bij het CIT. Dit team van deskundigen is dag en nacht bereikbaar via een telefoonnummer. Indien nodig gaat het meteen op pad.

Een man die zich verward gedraagt op straat. De moeder die door een beenbreuk plots de zorg voor haar verstandelijk beperkte zoon niet meer kan doen. Een gezin waar om veiligheidsredenen per direct vier kinderen uit huis geplaatst moeten worden.

  1. Twee overvallen op horecazaken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoedelijk schot gelost
    VIDEO

    Twee overvallen op horecaza­ken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoede­lijk schot gelost

    TILBURG - In Tilburg zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur binnen 10 minuten tijd twee overvallen gepleegd op horecagelegenheden. Chinees afhaalrestaurant Ho-Ho aan het Pieter Postplein en een cafetaria De Vriendschap aan de Goirkestraat zijn overvallen. Aan het Pieter Postplein zou een keer in de lucht zijn geschoten. Het is nog niet duidelijk of het om een of meerdere daders gaat. Dat meldt de politie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.