Volledig scherm
PREMIUM
Better Get Hit: De Amerikaanse toetsenist Cory Henry speelt met het Metropole Orkest. © Beeld Werkt

Nieuw muziekfestival in Tilburg. Better Get Hit blijkt een voltreffer

TILBURG - Better Get Hit is een nieuw festival met urban, soul en jazz bij Theaters Tilburg. Met toetsenist Cory Henry, het Metropole Orkest en zangeres Judith Hill staat het als een huis.

Dan denk je dat na sint en kerst pakjesavond voorbij is. Niet dus. Better Get Hit, het nieuwe muziekfestival met urban, jazz en soul bij Theaters Tilburg, voelt als een tafel vol cadeaus die maar niet leegraakt. Zaterdag aan het begin van de avond is het swingende optreden van de Amerikaanse trombonist Joseph Bowie al uitgepakt, net als het intiemere concert van zangeres Kim Hoorweg en het verpletterende optreden van het Metropole Orkest. Maar pas ver na middernacht is de tafel leeg en hebben de festivalgangers tussen alle presentjes ook die van de toetsenist Cory Henry en zangeres Caro Emerald gevonden.

  1. De band Red Sparowes hield pauze van negen jaar en komt nu naar Roadburn in Tilburg
    VIDEO

    De band Red Sparowes hield pauze van negen jaar en komt nu naar Roadburn in Tilburg

    TILBURG - Na een onderbreking van negen jaar staat post-rockband Red Sparowes weer op het podium. De band uit Los Angeles is volgend jaar te zien op het Tilburgse festival Roadburn. Het festival maakte deze week een aantal nieuwe namen bekend. Zo is Russian Circles te horen in Tilburg, maken Brutus en Torche hun Roadburn debuut en komt Warhorse voor het eerst naar Nederland. Dead Neanderthals viert het 10-jarig bestaan in Tilburg met meerdere shows.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.