In 2001 legden Oisterwijkers bij kiosk bloemen en vlaggen neer voor de terreuraanslagen in Amerika. Samen met de gerestaureerde vijver maakt de kiosk deel uit van het programma van Open Monumentendag.
Volledig scherm
In 2001 legden Oisterwijkers bij kiosk bloemen en vlaggen neer voor de terreuraanslagen in Amerika. Samen met de gerestaureerde vijver maakt de kiosk deel uit van het programma van Open Monumentendag. © pve / ralph van de lisdonk

Oisterwijk maakt zondag van 11 monumenten ‘Plekken van Plezier’

KAARTOISTERWIJK - Elf monumenten zijn zondag in Oisterwijk te bezichtigen. Het programma van Open Monumentendag is divers: kerken, landhuizen, woonhuizen, het raadhuis, maar ook de kiosk met vijver op de kop van De Lind. ‘Plekken van plezier’ is de gemeenschappelijke noemer. 

  1. Iedereen vertelt hetzelfde verhaal van de Tilburgse straatroof, behalve de verdachte
    PREMIUM

    Iedereen vertelt hetzelfde verhaal van de Tilburgse straatroof, behalve de verdachte

    BREDA/TILBURG - Drie getuigen van een straatroof op 1 april in de Tilburgse Kapelmeesterlaan belden de politie. Allemaal hadden ze hetzelfde verhaal. En dat bleek precies overeen te komen met het verhaal van het slachtoffer. Die vertelde dat twee mannen hem de bosjes in trokken en hem beroofden van zijn telefoon, sleutels en geld. Maar bij hoog en bij laag beweerde verdachte Abdul D. dat hij alleen was.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.