Volledig scherm
PREMIUM
. © Thinkstock

OM eist 2 jaar voor overval op cafetaria Timmy aan Diepenstraat Tilburg

BREDA/TILBURG - Tegen de man die heeft bekend dat hij op 7 september de overval pleegde bij cafetaria Timmy aan de Diepenstraat in Tilburg is dinsdag 24 maanden cel geëist, waarvan 6 voorwaardelijk.

Volgens Tilburger Rick van G. (29) had hij een schuld van 200 euro, kon hij die niet afbetalen en daarom werd hij bedreigd. Dat was de reden dat hij met een koksmes de cafetaria in ging, daarmee dreigde en een greep in de kassa deed. ,,Ik wist dat die kassa altijd open stond'', zei hij. De buit bedroeg echter maar 50 euro. Het leverde de eigenaresse van de zaak een posttraumatische stress stoornis op.

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.