Een wedstrijd in het Brabantse amateurvoetbal van afgelopen weekeinde. De KNVB gaat nader onderzoek doen naar de invloed van criminele sponsors op het amateurvoetbal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een wedstrijd in het Brabantse amateurvoetbal van afgelopen weekeinde. De KNVB gaat nader onderzoek doen naar de invloed van criminele sponsors op het amateurvoetbal. © Marc Bolsius

Onderzoek bij twaalf Brabantse clubs: amateurvoetbal moet foute sponsors buitenschoppen

TILBURG - Amateurvoetbalclubs moeten beter hun best doen om criminele sponsors buiten de deur te houden. Dat concludeert de Brabantse taskforce drugscriminaliteit uit een onderzoek onder twaalf Brabantse clubs in de hogere klassen van het amateurvoetbal.

  1. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
    PREMIUM

    Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

    LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.