Volledig scherm
Eerste ongeluk op de A58 van Eindhoven naar Tilburg. © Rijkswaterstaat op Twitter.

Ongeluk in kijkersfile zorgt voor nieuwe vertraging op de A58, weg weer vrij

UPDATEMOERGESTEL - De A58 van Eindhoven naar Tilburg was nog maar net vrijgegeven, toen de hulpdiensten weer in actie konden komen voor een ongeluk de andere kant op. Daar was sprake van een botsing in de kijkersfile. Inmiddels is de weg weer vrij.

De A58 van Eindhoven naar Tilburg was enige tijd afgesloten vanwege een ongeluk ter hoogte van Moergestel. Rond 18.30 uur liet de ANWB weten dat de betrokken voertuigen geborgen moesten worden, waarna de weg vrijgegeven zou worden. 

Dat laatste gebeurde ook enkele minuten later. De file was nog niet opgelost toen het weer misging, maar deze keer in tegenovergestelde richting.  In de kijkersfile gebeurde een nieuw ongeluk. Daardoor was de linkerrijstrook dicht. De vertraging liep op tot maximaal drie kwartier. Inmiddels is de weg weer vrij en neemt de vertraging af.

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.