Een omgevallen boom die uit de grond is getrokken en met één stukje wortel nog omhoog steekt, verspert de hele Burgemeester Suijsstraat in Tilburg.
Volledig scherm
Een omgevallen boom die uit de grond is getrokken en met één stukje wortel nog omhoog steekt, verspert de hele Burgemeester Suijsstraat in Tilburg. © Pix4Profs / Joris Buijs

Onweer in Tilburg: water in gangen ETZ, grote hagelstenen en veel omgewaaide bomen

Het onweer heeft vrijdagavond en -nacht flink huisgehouden in en rond Tilburg.  In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg liep zoveel water binnen, dat de brandweer moest wegpompen. In Rijen stonden de straten blank, in Tilburg kwamen hagelstenen uit de lucht en waaiden bomen om.

 1. Verdachte opgepakt na schietincident op parkeerplaats bij Albert Heijn in Tilburg: ‘Het klonk als een kalasjnikov’
  PREMIUM
  video

  Verdachte opgepakt na schietinci­dent op parkeer­plaats bij Albert Heijn in Tilburg: ‘Het klonk als een kalasjnik­ov’

  TILBURG - Op de parkeerplaats bij supermarkt Albert Heijn en dierenwinkel Pets Place aan het Paletplein in Tilburg is donderdagavond rond 19.20 uur geschoten. Bij de politie kwamen meerdere meldingen hierover binnen. Volgens een ooggetuige klonk het alsof er met een kalasjnikov werd geschoten. Er is een verdachte opgepakt in de buurt van de supermarkt.
 2. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
  PREMIUM

  Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

  LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.