Online bakles bij 2College Durendael. Linksboven docente Evelien Oeben, rechtsonder docent Maarten Pijnappels.
Volledig scherm
Online bakles bij 2College Durendael. Linksboven docente Evelien Oeben, rechtsonder docent Maarten Pijnappels. © 2College Durendael

Op afstand gebakken cakejes gaan van Durendael naar De Vloet in Oisterwijk

OISTERWIJK - ‘Leren op afstand’ is ook op 2College Durendael het parool. Theorie is dan wel makkelijker dan praktijk. Toch blijkt het prima te gaan om met video-instructies van docenten cakejes te bakken, zo is nu in Oisterwijk gebleken.

Nog mooier: de leerlingen uit het derde leerjaar vmbo-bbl brachten hun thuis gebakken cakejes naar docent Evelien Oeben, die er vervolgens mee naar De Vloet trok. Zo leert jong online en smult oud ter plekke.

Teamleider Claus van Teeffelen kondigt het volgende project aan: 'op afstand’ banners maken met een hart erop als opsteker voor de zorgmedewerkers.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.